Om Os

Kommune-TV sender live fra byrådssalen. Vi tilbyder kommunerne at sende live fra byrådssalen.

Dermed giver vi borgerne en unik mulighed for at følge med i den lokale beslutningsproces. Det skal gøres nemt og økonomisk muligt for kommunerne at deltage, og borgerne skal have de bedste muligheder for at se netop det emne, der berører dem.

Hvad enten det gøres fra hjemmecomputeren, eller fra mobiltelefonen i taxaen. Kommune-TV er en del af Digicast-familien, som specialiserer sig i løsninger inden for webcast og streaming.

Digicast står blandt andet bag Børsen TV, der er en af Danmarks største succeser på nettet, og kunderne findes både inden for det private og det offentlige.

Kommune-TV leverede løsningen til Lyngby Taarbæk kommune, som i dag sender alle byrådsmøder live på nettet og mobiltelefon. Alle møder kan efterfølgende ses i Lyngby Taarbæks video arkiv, og med et enkelt klik kan man springe til det punkt på dagsordenen, som måtte have interesse. Ikke alle kommuner er klar til at tage springet med en permanent løsning til streaming af kommunens møder, derfor tager Kommune TV på landevejen, og sender – uden omkostning for kommunerne – fra en lang række byrådssale. Hvis din kommune er interesseret i et besøg, så kontakt os.

Vil du vide mere om mulighederne for at streame permanent fra byrådsmøderne, så kig på vores
faq til kommunerne, eller kontakt os.

Kundecase

Lyngby Taarbæk kommune har siden efteråret 2009 sendt alle byrådsmøder live på nettet...

Læs mere

Full service løsningen

Nu kan alle kommuner sende byrådsmøder live, enkelt og billigt. Ved at montere 2-3 kameraer...

Læs mere

App

Byrådsmøder LIVE på din smartphone. Hent vore gratis App til iPhone and Android...

Læs mere

Aabenraa Aarhus Ærø Albertslund Assens Avannaata Ballerup Billund Dragør Egedal Faaborg-Midtfyn Favrskov Faxe Fredensborg Gentofte Glostrup Gribskov Guldborgsund Haderslev Hedensted Hillerød Holbæk Horsens Horsholm Høje Taastrup Jammerbugt Kalundborg Kobenhavns Kolding Langeland Lejre Lyngby Taarbæk Mariagerfjord Næstved Norddjurs Nordfyn Odense Odder Nyborg Odsherred Ringsted Ringkøbing-Skjern Roskilde Rudersdal Samsøe Sermersooq Silkeborg Skanderborg Skive Slagelse Svendborg Solrød Sønderborg Sorø Stevns Køge Tønder Thisted Varde Vejen Viborg Vordingborg